Житлові спори вирішить юрист з нерухомості

Основний закон України Конституція гарантує всім нам право мати у власності нерухомість — квартири, будинки, гаражі, офіси та інше майно. Але це наше право постійно порушується. Так виникають житлові спори, які тісно пов’язані з іншими галузями законодавства, а саме: майновими, земельними, інвестиційним та іншими. Сторонами в суперечці зазвичай виступають різні суб’єкти правовідносин. В якості адвоката надам кваліфіковану житлову консультацію та правову допомогу, як простим громадянам, так і юридичним особам (власникам або їх представникам). Боротьба за свої права в суперечці повинна починатися з отримання кваліфікованої житлове юридичної консультації. Надаю допомогу всім, незалежно від доходів та соціального становища.

Житлова консультація адвоката

Кожна галузь законодавства включає тисячі нормативних актів, десятки тисяч нюансів їх застосування і використання, технологій і можливих алгоритмів дій. Отримавши житлову консультацію, Вам вже не доведеться самим вивчати гори нормативних документів, читати сумнівний коментарі в надрах інтернету, втрачати здоров’я в звичайних суперечках з протилежною стороною. Вартість моїх послуг, адвоката, незрівнянно менше в порівнянні з перспективою, коли закінчиться житловий спір, діючи самостійно, залишиться житла. Правовий підхід, спільно з професіоналом своєї справи, забезпечить Вам точно відповісти на нерозв’язні для Вас раніше питання, законність дій. Житловий суперечка вимагає кваліфікованого складання юридичних документів. Маючи великий практичний досвід, виконаю правові послуги з високою професійністю та індивідуальним підходом. НЕ працюю по шаблонах, виходжу з кожного окремого випадку, відображаючи унікальність кожної дрібниці і нюанси, в загальному, все, що позитивно вирішить справу. Забезпечити комплексний підхід до складання документів.

Адвокат Юрист з нерухомості

Найчастіші питання, при надання житлове консультації, пов’язані з проблемою, як виселити з квартири, як підтвердити майнові права, як документально оформити проведене перепланування. Під час Звернувшись до юриста по нерухомості ви зможете уникнути непотрібних грошових витрат і часу під час судового розгляді в житлових суперечках. Надана Житлова консультація це, по-перше, надійний захист ваших прав на майбутнє і ваша впевненість в такій складній справі як захист свого житла. Озброївшись житлове консультацією, Ви зможете ефективно вирішити виниклу напружену ситуацію, пов’язану з нерухомістю з питань реєстрації, розділу будинку, гаража та інших житлових і нежитлових приміщень, а також визначення порядку користування, виселення, і інші питання. Короткий список розв’язуваних проблем вказано нижче.

Вирішити житлове суперечка в суді можливо тільки з юристом по нерухомості

Якщо питання НЕ вирішується шляхом переговорів виникає необхідність звернення до суду. Цей крок дуже складний, до нього необхідно відповідально і грунтовно підготуватися, професійно скласти процесуальні документи, зібрати всю доказову базу. У довірче обстановці сплануємо тактику в підготовці і проведенні судового процесу. Якщо Ви відповідач по справі я Подготовлю заперечення на позов. Тільки за допомогою професійно представлених суду документів, можливо, отримаємо виграшне рішення. Консультація юриста по нерухомості дозволить визначити додаткові докази і нові факти, які суттєво вплинуть на суд. Після отримання позитивного результату необхідно доручити юристу по нерухомості здійснювати контроль його виконання.

Пам’ятайте, що діючи без адвоката, Ви можете Отримати таке рішення, за яким назавжди залишитеся проживати з чужими людьми в своєму будинку, і все тому, що відразу НЕ звернулися до Адвокату. Житлова консультація у мене безкоштовна, роз’яснити і посприяємо в дозволі багатьох питань і проблем.

Короткий список житлових спорів

1.Припинення права власності на частину квартири, яка знаходиться в спільне власності та виділення цієї частини в натурі або грошовому еквіваленті.

2. Виселення особи з житлового приміщення в слідстві тривалої відсутності за місцем реєстрації.

3. Примусовий обмін житлового приміщення в разі відмови членів сім’ї на обмен.Істребованіе нерухомого майна з чужого користування.

4. Оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, на які відсутні акти прийняття їх в експлуатацію (недобудована).

5. Примусове вселення в приміщення.

6. Укладення договору найму.

7. Відшкодування шкоди, заподіяної затоплення квартири.

8. Оформлення приватизації кімнати в гуртожитку.

9. Всі правові питання щодо захисту Ваших прав.

10. Це Вам буде важливо і цікаво дізнатися!

11. Виселення з квартири особи, яка відсутня понад шість місяців поспіль