Готові домашні завдання, ГДЗ онлайн

Готові домашні завдання тепер стали доступні всім

Починаючи з першого класу і до «Останнього дзвоника» школярі осягають різні знання. У кого-то це виходить краще, в інших виникають труднощі. Часто буває так, що дитина виявляє інтерес і прагнення до вивчення певних предметів, а от з іншими виникають затримки чи того гірше – серйозні проблеми. Така ситуація цілком нормальна, адже далеко не всім під силу бути фахівцем-універсалом, відмінно орієнтуючись і в гуманітарній, і в точних науках одночасно. Ось в таких випадках і поспішають на допомогу школярам готові домашні завдання, або ГДЗ Україна. До недавніх часів їх можна було знайти тільки в друкованій формі в книжкових магазинах, але ось настав той час, коли ГДЗ можна легко знайти в мережі Інтернет. І тепер готувати домашні завдання стало набагато простіше.

А так вони корисні?

Але так чи нешкідливі для учнів ці готові домашні завдання? Думки з цього приводу дуже сильно розходяться. Багато батьки і викладачі обурені тим фактом, що дитина перестає мислити, а всі рішення завдання полягає в простому копіюванні відповіді з Інтернету. В результаті ми маємо відповідь на папері, а в мізках учня – абсолютну порожнечу. Звичайно, це важливо – вміти знаходити відповіді на поставлені завдання. І чудово, якщо учень не просто копіює готове ДЗ, а намагається його обробити, видозмінити, доповнюючи його своїми думками. Адже в цьому випадку у дитини все ж відбувається хоч якийсь розумовий процес. Але як показує практика, переважна більшість учнів не обтяжують себе такими «прикрасами». І в результаті ми спостерігаємо сумну картину, коли на найлегші питання, наприклад з курсу всесвітньої історії або літератури учень лише кліпає очима.

ГДЗ — хороша допомога батькамДумки в цьому питанні дуже різні. Є думка, що такі готові домашні завдання – відмінна допомога батькам, які прагнуть допомогти своїй дитині у навчанні, але в силу деяких обставин самі не можуть цього зробити. Ось тут-то і приходять на допомогу заповітні ГДЗ. Наприклад, ви вирішили допомогти своїй дитині з домашнім завданням, але зовсім не пам’ятаєте якусь формулу або закон. Маючи під рукою такий довідник, ви, безсумнівно, зможете зрозуміло і дохідливо пояснити йому рішення і вдвох ви зможете подужати найскладніші дисципліни. Історія і література, геометрія і алгебра, російська або англійська мови, біологія або фізика – вирішення завдань з усіх цих дисциплін ви легко зможете знайти в довіднику і допомогти своїй дитині у разі труднощів при їх виконанні!

Сайти з готовими домашніми завданнями:

gdz.biz.ua