Металеві кутники

Металопрокат представлений широким асортиментом виробів різних форм і розмірів. На сторінці нашого магазина ви зможете переконатися в тому, щоу нас ціна на кутики сталеві значно нижче, ніж у інших постачальників.

Класифікація

Металопрокат класифікується за основними якісними характеристиками. Окрім того він поділяється на сортовий, фасонний, листовий та трубний. Простий,тобото сортовий, має просту форму (коло, квадрат тощо). Фасонний металопрокат має спеціальне призначення, а також унікальну форму (рейки, кутові профілі різних розмірів, тощо).
Листовий металопрокат. Має форму листа, може випускатися у рулонах або окремими виробами.
Сталеві листи виготовляються в кілька способів: гарячекатані тонкі листи, гарячекатані товсті і холоднокатані.
Сталеві труби. Мають круглу, квадратну та інші форми. Труби круглої форми виробляються двома способами: перший – зварюванням, другий — литтям. Труби використовуються для безпечного транспортування рідини або газу в житлові будинки і комерційні підприємства. З їх допомогою працюють опалювальні системи та системи водопостачання (гарячого, холодного). Труби, кутники, мають досить широкий сортамент. Всю трубну продукцію ви зможете побачити і підібрати необхідну саме Вам, перейшовши за посиланням http://vikant.com.ua/catalog/truba.

Кутовий профіль

Металеві кутники виготовлені з високоякісної міцної вуглецевої сталі або високолегованої сталі конструкційної і низьколегованої. Мають Г — подібну форму з різними параметрами товщини полиць і їх ширини. Розмір полиць і самого кутника є важливим елементом, який визначає де саме можна використовувати дану продукцію.

Спектр застосування кутника

Сталевий кутник займає впевнену позицію серед всього сортового металопрокату, завдяки широкому спектру застосування. За рахунок його низької ціни, порівняно з цінами на швелер або балку, його часто використовують у будівельній промисловості в якості основного армуючого елементу металоконструкції. При правильному поєднанні з іншими елементами конструкції, якість і міцність залишиться на вищому рівні.
Також металеві кутники часто використовують в створенні декоративних елементів. Наприклад, будівництво огорож, арок, під час проведення ремонтних робіт.
Більш детальну інформацію: ціни на кутник сталеви та асортимент дивитись тут. Наша компанія реалізує широкій асортимент кутового та іншого металопрокату по вигідним цінам. На замовлення покупця може виконуватись доставка