Реєстрація ломбарду прискореним шляхом — за допомогою lombardparus.com

Якщо у вас з’явилась можливість відкрити власний бізнес і бажання заставити працювати накопичені кошти, без всяких вагань вкладайте кошти в ломбардну діяльність. По-перше, цей вид бізнесу стабільно приносить прибутки. А по-друге, інвестор не ризикує вкладеними коштами.

Але, якщо ви думаєте, що реєстрація ломбарду справа проста і вирішується своїми силами дуже швидко, то ви помиляєтесь. Починати процедуру заснування свого ломбарду з нульового етапу, без досвіду і без підтримки партнерів — це значить втратити багато часу, коштів і сил безпідставно. Значно вигідніше скористатися послугами відомої сертифікованої організації «ЛОМБАРД ПАРУС», з якою співпрацюють мільйони людей в країні. Це нова мережа ломбардів, яка зареєстрована в Національному комітеті фінансових послуг України та за п’ять років праці, зайняла значне місце в цій сфері фінансової діяльності.

Персонал організації, в кількості 260 осіб (юристи, спеціалісти маркетингу, бухгалтера, аудитори, програмісти), ретельно вивчають ринок фінансових послуг і конкурентне середовище, з тією метою, щоб результативно працювати та отримувати прибутки. А тому, для кожного початківця в цій справі, допомога і підтримка спеціалістів буде дуже корисною.

«ЛОМБАРД ПАРУС» володіє потужною матеріально-технічною базою для того, щоб якісно навчати персонал або надати послуги по підвищенню їх кваліфікації, для майбутньої роботи в ломбардному бізнесі. Після проходження навчання, персонал отримує знання для роботи в ломбарді та вміння ефективно спілкуватися з клієнтами. Для заснування нового ломбарду, партнери організації «ЛОМБАРД ПАРУС», гарантовано можуть розраховувати на таку підтримку, як:

  • допомога в забезпеченні сертифікованим обладнанням;
  • методичні розробки по технології ведення ломбардних фінансових операцій;
  • оформлення відповідної регламентної документації;
  • програмне забезпечення фінансового обліку і звітності податковим та іншим органам;
  • забезпечення пакетом документів, для отримання дозволу на комерційну діяльність;
  • забезпечення печаткою для нового підрозділу ломбарду;
  • здійснення реєстрації у відповідних державних органах.

Як показує досвід, підрозділи ломбарду, створені за допомогою «ЛОМБАРД ПАРУС», вже з перших місяців роботи отримують прибутки та відчувають себе в цій сфері діяльності дуже впевнено. Надійно і вигідно мати партнерські відносини в сфері фінансової діяльності з допомогою http://www.lombardparus.com/.