Різниця між вітчизняними та мультинаціональними маркетинговими компаніями

Різниця між вітчизняними та мультинаціональними маркетинговими компаніями

Багатонаціональні компанії мають тенденцію бути більш продуктивним, ніж їх вітчизняні аналоги.
Внутрішні і міжнародні маркетингові компанії поділяють спільні проблеми придбання нових клієнтів і зберегти існуючих клієнтів, в той час як опір знижувальний тиск на ціни і рентабельність. «Багатонаціональний» може викликати в уяві образ світового гіганта, але деякі методи і процедури, які використовуються в глобальному масштабі мають паралелі в мікро-світі малого бізнесу.

Кілька стратегій
Маркетингові компанії використовують «чотири П» комплексу маркетингу — продукт, місце, ціна і просування по службі — для переміщення товарів і послуг від концепції до кінцевих користувачів. Кожна «P» є маркетингову стратегію, яка спрямована на вирішення питань і проблем, в умовах ринку, в яких компанії здійснюють свою діяльність. Таким чином, внутрішній маркетинг компанія, що працює в межах однієї країни, як правило, має чотири маркетингові стратегії, які регулюють свою маркетингову діяльність. Багатонаціональні компанії можуть мати кратні чотирьох маркетингових стратегій, визначається кількістю приймаючих країн. Багато транснаціональні торгові компанії індивідуальні продукт, ціна, місце і просування стратегій, спрямованих на конкретні вимоги кожної країни, що приймає.
Драйвери стратегії
Змінні забезпечують корисний засіб для виділення рушійних сил для внутрішнього щодо багатонаціональних маркетингових стратегій. Змінні включають в себе соціальні, правові, економічні, політичні та технологічні проблеми, про які транснаціональні фахівці з маркетингу повинні бути інформовані при входженні на зарубіжні ринки. Ці змінні можуть переходити з однієї приймаючої країни до іншого. Таким чином, міжнародні маркетологи могли б розробити і здійснити кілька маркетингових планів і стратегій для подолання множинних проспав відмінностей. Внутрішні маркетингові компанії зазвичай мають один набір проспав змінних звернутися. Там, де існують етнічні та культурні відмінності в рамках єдиного внутрішнього ринку з мульти-культурних груп населення, маркетологи часто індивідуальні продукти і маркетингові комунікації, щоб пристосувати ці відмінності. Спав змінні вирівнювання концептуально зі змінними, що використовуються вітчизняними торговими компаніями для сегментації ринку. Таким чином, розуміння того, як сегментований внутрішній ринок, можна провести паралелі для міжнародних ринків.
Внутрішній ринок.Сегментація

Комплексні маркетингові плани включають в себе аналіз ринку, який оцінює можливості і ризики, пов’язані з виходом на різні ринки. Аналіз ринку вимагає сегментування всього ринку на групи споживачів, які мають подібні характеристики і потреби. Таким чином, міжнародні ринки на сегменти відповідно до проспав змінними. Внутрішні ринки сегментовані демографічно, географічно, психографічно і за поведінковими характеристиками,все це допомогає визначити брендінг території. Демографічні дані описують «хто вони» сегментів ринку за кількісними характеристиками, як вік, дохід, освіту, статі та етнічної приналежності. Географічні характеристики сказати вам, де сегменти ринку живуть і магазин. Психографічні описують те, що сегменти ринку хочуть від життя якісними і емоційними характеристиками, які включають в себе спосіб життя, стосунки, надії, страхи, прагнення і бажання. Поведінка характеристики описують, як сегменти ринку магазин з точки зору обізнаності про торгову марку та використання, переваги бренду, а також сегменти ринку мають відносини з різними продуктами і брендами.
Розглянемо експорт

Більшість багатонаціональних фірм спочатку ведуть міжнародну торгівлю шляхом експорту. Експорт може бути привабливою пропозицією для багатьох власників малого бізнесу, так як малі підприємства, які беруть участь в міжнародній торгівлі, як правило, можуть бути більш успішними, ніж ті, які цього не роблять.