Вуличні камери відео-спостереження

Вуличні камери спостереження — це одні з найчастіше використовуваних камер відео-спостереження. Дуже популярними стали зовнішні IP — відеокамери. Перш ніж придбати відеокамеру, необхідно врахувати всі чинники. Так як камера буде перебувати на вулиці. І вона може бути під впливом деяких факторів. Іноді вуличні відеокамери можуть намагатися пошкодити. Тому якщо вести без перериване спостереження, ви зможете розглянути того хто намагався пошкодити вашу камеру спостереження. Вуличні камери відео-спостереження йдуть в більш міцному корпусі, з захистом від проникнення води, поривів вітру та спроб пошкодити камеру. Існують відеокамери, які адаптуються під зміну освітлення. Наприклад, зі зміною погоди, радіусу сонця або приходом ночі. Вони адаптуються і автоматично налаштовуються на певне висвітлення. З приходом ночі, відеокамера автоматично включає інфра червоне підсвічування і переходить в режим чорно-білої зйомки. Зовнішні камери спостереження є аналогові і цифрові.

Аналогові відеокамери використовують вже не так часто. Більш сучасний варіант — це цифрові IP- відеокамери. Вулична IP- відеокамера, підключається за допомогою кабелю або ж за допомогою сигналу WI-FI. Якщо камери між собою, з’єднуються за допомогою WI-FI сигналу, то — це без провідне відео-спостереження. Коли ваша система спостереження підключається за допомогою кабелю, то сигнал, буде передаватися без перебоїв. А якщо ж за допомогою сигналу WI-FI, то потрібно подбати про досить сильний сигнал, щоб дані передавалися без перерв і збоїв. Сигнали зображення передаються в цифровому форматі.

Так само, якщо камери відео-спостереження оснащені вбудованими мікрофонами, то разом з відео-картинкою, ви отримаєте ще й аудіо-запис. Для того, щоб підібрати правильну систему відео-спостереження, вам краще порадитися з професіоналами. Вони зможуть підібрати максимально відповідну систему відео-спостереження для вашого об’єкта, і відповідають вашим вимогам і задачам. З індивідуальним підходом, ваша система безпеки буде максимально корисною для вас. Якщо не врахувати деякі особливості об’єкта і не правильно розташувати камери, то якість зйомки ваших камер, буде набагато гірше, ніж могла б бути. Ви зможете забезпечити безпеку вашого об’єкта і майна. І бути більш впевненим в тому, що ваш об’єкт знаходиться в безпеці. Ви зможете мати необхідну інформацію.